Hva skjer i oktober

Untitled3

Salgsutstillingen Ett par er ikke nok – 1000 par ørepynt!     

Varer til 16.oktober

Galleri Godt Gjorts smykkekunstnere Kirsti Eriksen i Kie Sølv og Vivian Johansen i Ametysten Sølvsmykker, går sammen om en temautstilling til glede for alle ører. De har hver sin markante stil og det borger for stort mangfold og spennende uttrykk. Ørepynt både til  hverdags og fest.

Og… som de to sier: «Ett par er ikke nok».

SPRANG

Onsdag 14/10 kl 18.00 kommer Herborg Wahl og demonstrerer og forteller om den Spranggamlehåndarbeidsteknikken SPRANG.

Kurset arrangeres av Ambrosia systue  butikk, som holder til sammen med Galleri Godt Gjort. For mer info og påmelding kontakt butikkene eller tlf 95 91 98 36.

27. oktober er det Mohairkveld i Gallerikjelleren. Nina Tomter har et lite småbruk der hun har mohairgeiter. Disse gir deilig mykt garn som hun farger og strikker lekre plagg til barn og voksne etter eget design. Hun viser bilder og forteller.

Det blir salg av mohairgarn. Påmelding i butikken eller til nina@lonnlia.com

Har du lyst til å lære og veve billedvev? Kanskje du trenger litt hjelp til å komme i gang igjen etter et opphold?  Høstens billedvevkurs i Galleri Godt Gjort starter opp 14. og 28. oktober.

Etter det er det kursdager 2. og 4. onsdag i måneden. Du kan være nybegynner eller trenge litt hjelp til å komme i gang etter å ha vært lenge borte fra veven. Kurset er i Galleri Godt Gjorts åpningstid som er kl. 1100-1800. Du vever 3 timer på den tiden som passer deg og betaler kr. 300,- pr. gang.

Kurset varer så mange ganger du ønsker og du kommer de onsdagene du vil. Lærer er Torunn Syversen.Vil du melde deg på, eller har du spørsmål om kurs eller utstyr? Ring Torunn: 916 05 867 eller ta deg en tur innom Galleri Godt Gjort 2. eller 4. onsdag i måneden for en billedvevprat.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s