Kunstner i mars – Renee Idema, og koronastengt

Boro og Olabukser – Renee Idema

Dette skulle være en hyggelig post om den nye, flotte utstillingen til marskunstneren vår, Renee Idema. Istedenfor må vi starte med å fortelle at i tråd med Lillestrøm kommunes koronaregler, er vi dessverre nødt til å stenge butikken til 17. mars.

Vi krysser fingrene for at vi får åpne igjen den 18, så flest mulig får sett Renees utstilling.

Renee har valgt å stille ut en blanding av Mandalaer og boro-kunst. Om boro forteller hun at dette er en gammel japansk broderteknikk som ble brukt til reparasjon av tøy. Istedenfor å reparere så usynlig som mulig, lappet de klærne synlig, slik at plagget viser sin egen historie.

Renee lærte boro-teknikken på et kurs i japansk brodering. Deltagerne hadde tatt med seg slitte olabukser, og mens de andre reparerte hull, ville Renee ha plass til en komposisjon og klipte like godt opp hele buksebeinet.

Boro er moro 🙂

Renee Idema har kunstfagsutdanning fra Nydalen Kunstskole i Oslo, og utdanning i Expressive Arts ved Merle van Bosch institute. Hun har hatt flere separatutstillinger i inn- og utland.

En liten påminnelse til slutt: Selv om butikken er stengt kan du alltid bestille det du ønsker deg fra oss, enten på messenger eller på epost til post @ gallerigodtgjort.no. Kanskje du ønsker å glede noen med en gave i denne nye mørketiden?

Ved bestilling sender vi varene hjem til deg, eller du kan velge å hente i butikken. Vi har i henhold til retningslinjene åpent for vareutlevering til avtalt tid.

Handle lokalt 🙂

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s