Vi har vært på Rennebumartnan…

I helga var tre av oss; Nina, Vivian og Kirsti utstillere på Rennebumartnan. For den som ikke har vært der før, vi anbefaler et besøk på neste års martna!

I tillegg til å vise fram vårt eget benyttet vi sjansen til å møte nye, spennende håndverkere. Vi fikk også med oss flere nye skatter til butikken vår, som vi virkelig har gledet oss til å presentere for dere:

HGD Design
Håkon Grimstad Dahle på Steinkjer er mannen bak HGD Design. Han skaper de nydeligste produkter i tre, laget med basis i tredreiing.

«Jeg ønsker å videreutvikle den tradisjonelle tredreiingen i en mer skulpturell retning. For meg vil ikke bruksverdi med alt det innebærer være viktigst. For de fleste produktene vil den estetiske egenverdien være hovedfokus. Formspråk, farger, struktur og annen overflatebehandling skal spille på lag med treet slik at det blir en helhet. Jeg prøver å se på dreieproduktene som en skulptur eller et maleri.»

Galleri Mitsel
Bak Galleri Mitsel står Heidi Mitsel Bullen fra Markabygd. Hun lager skatter i flere materialer; glasskunst, keramikk, akvarell og maskinstrikk. Hun har eget verkstedutsalg i Inderøy i Trøndelag, og er medlem av Den gylne omvei. Vi er så heldige å ha fått med oss et utvalg av Heidis glasskunst til butikken vår.

«Jeg elsker å kunne sjonglere mellom forskjellige teknikker, jobbe med form og farge og er opptatt av god funksjonalitet og kvalitet. Min nysgjerrighet til å utvikle kan til tider ta fullstendig overhånd. Dette er en stor drivkraft til mitt håndverk».

Gro Keramikk
De fleste som har besøkt oss kjenner produktene til pottemakermester Gro Kjellnes Løvik i Gro Keramikk. Vi benyttet sjansen til å plukke med oss både noe nytt og påfyll av noe «gammelt». Kanskje du kjenner en Supermann som fortjener en helt spesiell kopp?

«Produktene mine er ment for å brukes – men de er laget med dyp respekt for estetikk, form og materialets iboende kvalitet. Alt er produsert langsomt og intensjonelt. De kan ha små detaljer for å få deg til å smile, men vil alltid ha et klassisk preg over seg slik at du vil ta vare på keramikken hele livet».

Velkommen til oss!

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s