Kunstnere i januar – Linda Hansen og Sigrun Werner

I januar ønsker vi velkommen til to kunstnere som har valgt å stille ut sammen. Det er også veldig gøy å kunne fortelle at Linda og Sigrun har valgt å gi 10% av salget fra utstillingen i støtte til WWF – Verdens naturfond!

Linda Hansen bor i Blaker og er utdannet førskolelærer og spesialpedagog. Hun har alltid vært glad i å tegne og male, og hun begynte for alvor å tegne i 2020 da livet gjorde en helomvending med sykdom. Hun tok da et online tegne- og malekurs over 2 år hos kunstner Anita Våmartveit, hvor de var innom mange ulike teknikker.
Lindas store lidenskap er pastelltegning og det å skape realistiske tegninger. Favorittmotiver er dyr og natur, med hovedvekt på dyr. Linda er opptatt av dyr og det å vise frem hvor fantastisk flotte dyr er. Hun har fra 2021 vært Patreon og elev hos Jason Morgan wildlife art, hvor hun
bl.a. lærer og utvikler seg videre innenfor pastelltegning.

Hun har så langt deltatt på Romeriksutstillingen 2021 og 2022, og hatt utstilling sammen med Sigrun Werner høsten 2022. I tillegg har hun fått flere bronser og sølv i internasjonale kunstkonkurranser.

http://www.facebook.com/artlindahansen
http://www.instagram.com/lindahansens_art

Sigrun Werner bor i Skogbygda i Nes, og har tegnet så lenge hun kan huske. Hun elsker gråblyanten og mulighetene og spennet som blyanten rommer, og hun elsker å jobbe med
den i større formater; så langt opptil 1,5 x 1,5 m. I tillegg jobber hun mye med andre teknikker innen tegning, digital tegning på IPad, og oljemaling.
Hun er utdannet på to ulike kunstskoler i Oslo, et opphold i Firenze, og fem år i lære hos kunstner Jan Valentin Sæther, tidligere professor på Statens Kunstakademi.

I firmaet sitt Sigrun Werner Art jobber hun med egen kunst, oppdrag, tegne- og maleundervisning for voksne og barn, og er reiseleder for kunstreiser til Sør-Afrika.
De siste årene har hun vært på flere opphold i ulike land i Afrika, der hun har fått møte mange av dyrene på nært hold. Nå jobber hun med et stort kunstprosjekt inspirert av
mennesker, dyr, landskap og kultur i Afrika.

http://www.siggiesart.com
http://www.facebook.com/SigrunWernerKunstner

Velkommen til utstilling 4.-28. januar!

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s